Testimoni dari Pengguna Perfume De’Xandra

review starDexandra menerima banyak testimoni atau user reviews dari semua lapisan masyarakat di Malaysia. Kebanyakan pengguna berpuas hati dengan haruman-haruman yang dikeluarkan oleh dexandra.

Sebenarnya, setakat ini daripada 261 pengguna yang menulis reviews di FB page; dexandra mendapat 4.8 daripada jumlah 5 bintang. Daripada ini, sejumlah 230 pengguna yang memberi wangian ini 5 bintang. Ini telah membuktikan minyak wangi ini sememangnya baik dan digemari ramai.

Berikut adalah beberapa pengguna yang berkongsi pengalaman mereka menggunakan dexandra:

“Sebelum kenal Dexandra memang tak pakai perfume. Sebab harga mahal. Bila kawan kenalkan, rasa dah jatuh cinta dengan produk ni. Sampai rasa, kalau x spray sehari. Tak sempurna hidup . Sanggup patah balik untuk ambik Dexandra je. Sekarang ada 13 koleksi peribadi Dexandra untuk pakai sendiri. Tq Dexandra.”

Wan Muhammad Ehsan,
Kuala Lumpur.

 

“Suami sy sorg chef dan hri2 bdn berbau asap masakan dan buat sy pening.. Manakala sy plk sorg yg anti bau wangian perfume…x kira perfume mhal atau murah…cium je bau perfume,automatik dunia sy terasa gelap gelita… sy pnh dikelilingi perfume sbb msa tu msuk kdai perfume,x smpai 5 minit muka sy jd merah dan pening2…Tapi disebabkn minat dlm bidang on9 selling….Sy try jual perfume dexandra…org pertama yg sy recommend adalh hubby sy dan dia jd my dexandra model…sbb mlm2 blik krja,bdn dia berbau mkanan…First perfume dexandra yg dia try Red Polo…And its awesome…Bau msakan yg slalu melekat pd bdan hubby sy tlh tertimbus dek bau perfume dexandra Red Polo…

Saya plk first cium bau red polo mmg sy tkut pening…but unfortunately baunya yg non alcohol buat sy jtuh cinta dgn dexandra Sy lgsung x pening…dan yg plg bestnya dexandra make me fall in love with it!!!And now sy bkn shja penjual malah pengguna tegar perfume dexandra..And my favourite is dexandra Chloe..Its smell good and make me fresh all day long..”

~ Angel Billy Joash 

 

“Saya memang peminat perfume, beli yang ori harga mak ai, …sayang nk sembur, bau pulak sama je tiap-tiap hari, pssstt….saya suka bau yang berlainan setiap hari, ikut mood la katakan. Mula cari alternatif lain, try pulak perfume gred AAA, tapi tak memuaskan hati, tak long lasting…ermmm…bila Dexandra diperkenalkan di pasaran agak ragu² juga…macam² persoalan timbul, okay ke? Wangi ke? Tahan lama ke? Tapi bila saya start pakai MEMANG TERBAIK, dah tak beli yang ori, nak buat apa kalau Dexandra pn mempunyai kualiti setanding ori, hrga jauh lebih murah….skg saya sndiri ada 11 botol jenis wangian Dexandra yg berlainan hehehe”

~ Nor Fadhlina Hassim, 

Bangi, Selangor.

 

“kali pertama cuba terus fall in love , first love fresh blossom dkny and miracle by lancome , sangat wangi , sangat wangi dan sangat mengujakan .. tiap2 hari nak sembur…”

Dian Lee, Human Resource Personnel
Pahang.

Klik di Sini Untuk Menempah De’Xandra Sekarang!

apa kata mereka

Sekiranya anda ingin membaca testimoni dari pengguna-pengguna lain, klik disini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *