Dexandra Dapat Perhatian Dari Akbar dan Majalah Tempatan

De’Xandra mendapat perhatian Metro Harian. Berita ini disiarkan dalam kolum bisnes apabila syarikat berjaya meraih jualan tertinggi pada Oktober 2015:

  • 75,000 unit minyak wangi dexandra dijual dalam masa satu bulan sahaja. Angka ini terus meningkat setiap bulan.
  • Jana hasil RM4.5 juta dalam sebulan (Oktober 2015)
  • Sasaran 2016 ialah 200,000 unit dijual setiap bulan.

Jadi, 75,000 sebulan itu bukannya angka sebarangan! Dexandra dilancarkan pada bulan Mac 2015 dan telah mendapat sambutan yang amat menggalakkan. Ini membuktikan dexandra telah semakin dikenali dan boleh diterima oleh masyarakat di negara ini. Malah, ia telah menjadi perfume pilihan dengan ciri ketahanannya sehingga 8 jam jika spray di nadi.

Gambar di bawah menunjukan kehebatan wangian dexandra:

dexandra catat jualan tertinggi

Klik di sini untuk melihat produk-produk Dexandra!

 

Selain itu, Dexandra juga mendapat perhatian Kosmo. Sememangnya dexandra mempunyai ciri-ciri keunikannya yang tersendiri dan baunya standing dengan wangian antarabangsa yang lain.

inspirasi haruman dexandra kosmo

Dexandra Inspirasi Wangian Antarabangsa!

Di sebaliknya, kewujudan dexandra telah membantu ramai rakyat di negara ini mendapat pendapatan sampingan. Anda juga boleh menjadi ejen dexandra terutamanya suri rumahtangga yang selalu berkongsi pengalaman dengan jiran dan rakan tetanga. Pengguna akan berterima kasih kepada anda kerana anda telah memperkenalkan satu perfume baru yang tahan lama dengan harga yang berpatutan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *