Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions

1.) Berapa harga pasaran De’Xandra?

  • [Semenanjung Malaysia] 1 botol RM 65.00; 2 botol RM 120.00;
  • [Sabah dan Sarawak] 1 botol RM 70.00; 2 botol RM 130.00;
  • [Singapore] 1 botol $ 24.00;
  • [Brunei] 1 botol BND 24.00.

Harga di atas tidak termasuk kos penghantaran (postage). Kos penghantaran bergantung kepada alamat anda dan biasanya kurang dari RM10 untuk 2 botol.

 

2.) Berapa kandungan sebotol (ml) & berapa lama penggunaan 1 botol dexandra?

Kandungannya ialah 35ml dan kegunaan / botol mengikut pengguna. Ia mengikut kekerapan anda spray, jika spray 2 kali setiap penggunaan, ia boleh bertahan dalam 2-3 bulan, dan jika spray 5-6 kali dalam sebulan habis. Biasanya setiap penggunaan spray 2-3 kali cukup.

 

3.) Betulkah perfumes ini sangat tahan lama seperti dalam TESTIMONI?

Ya, semua testimoni yang kami dapat bukan rekaan semata-mata, ia ialah feedback yang kami terima dari pengguna sendiri. Ketahanan juga bergantung pada tempat yang di spray, jika di nadi boleh kekal 8 jam, dan jika di baju/tudung ramai yang mengatakan 2-5 hari masih lagi berbau.

CIRI utama yang ada pada perfumes De’Xandra yang menjadi kegilaan ramai ialah dari segi KETAHANANNYA.

 

4.) Adakah perfume ini boleh dibawa SOLAT kerana ia mengandungi ALKOHOL?

Ya, ia boleh dibawa solat seperti artikel di bawah yang ditulis dari jabatan Agama. Alkohol yang kami gunakan selamat dan ia adalah alkohol dari ekstrak TEBU.

dexandra boleh dibawa bersolat

 

5.) Saya dapati beberapa perfumes yang MIRIP DEXANDRA tetapi jenama berlainan dan harga lebih murah. Apa perbezaan De’Xandra dengan jenama lain?

Kami menjanjikan KUALITI – produk berkualiti tinggi terutama pada pati perfumes kerana pati perfumes juga mempunyai beberapa tingkatan kualiti dan SERVIS PENGHANTARAN yang cepat dan harga yang berpatutan dapat diterima oleh semua rakyat di negara ini.

Perbezaan utama DE’XANDRA dengan perfumes jenama lain adalah dari ketahanan wangiannya. Banyak feedback yang kami terima “HARGA PERFUME TERLALU MURAH COMPARE PADA KUALITI”. Jika anda memilih untuk mempunyai perfumes yang tahan lama, pilihlah kami!

 

6.) Adakah perfumes ini MIRIP 100% ORIGINAL dan setanding ORIGINAL PERFUMES ANTARABANGSA?

Tidak menjanjikan ia 100% mirip tetapi ia lebih baik dari segi ketahanannya. De’Xandra hanya perlu di spray 2-3 kali sahaja kerana kekuatan baunya lebih kuat tetapi lama-kelamaan baunya semakin lembut, mirip dan tahan. Cuba dulu perfumes DE’XANDRA!

 

7.) Bagaimana saya nak buat sebarang aduan / masalah?

Anda boleh telefon/whatsapp atau emel kami. Maklumat lanjut boleh didapati di muka Contact us.

 

8.) Bolehkah Dexandra diborong? Di mana saya boleh dapat perfume ini?

Kami tidak menerima harga borong, dan anda boleh mendapatkan perfumes ini dari stokis, dropshipper atau ejen-ejen kami yang sedia ada (secara online atau offline). Ejen-ejen kami ada pada setiap negeri dan bergerak secara aktif dan ada yang membuka laman web dan guna facebook untuk menjual produk dexandra.

Anda juga boleh mendapatkan De’xandra dari laman web ini.

DAPATKAN WANGIAN ISTIMEWA ANDA DI SINI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *